På frågan om hur många som är nöjda med sin bild på körkortet är det inte många som räcker upp en hand. Nu kommer dock körkortet att ändra form och skepnad till att bli lite säkrare för att kopiera och att stjäla.

2960035-forarprov-trafikverketMånga är det som är missnöjda med körkortet. Kanske kommer det råda andra bullar nu när Transportstyrelsen gått ut med att de kommer uppdatera utseendet på de körkort som är ute och cirkulerar. Aftonbaldet.se skriver att man gör det för att öka säkerheten och de första har redan börjat tryckas och är redo att skeppas ut till förhoppningsvis lyckliga ägare.

Körkort med ljuseffekter

För det nya kortet kommer inga regeländringar utan här handlar det helt om att utseendet får en annan look där man satsar på ljuseffekter vilket gör att när kortet blir belyst med UV-ljus kommer man få fram olika mönster. För att få ett nytt kort behöver man antingen ta körkort eller förnya sitt gamla skriver Expressen.

”Nationellt Forensiskt Centrum har varit med under upphandlingen, och har också bidragit med expertkunskaper under tillverkningsprocessen”

Har du körkort men ingen bil? Nu är det enklare än någonsin att förverkliga bildrömmen. På https://www.zmarta.se/lana-pengar/billan kan du läsa mer om billån som förenklar. Sedan är det bara att använda det sunda förnuftet och räkna ut hur mycket du kommer att göra av med på en bil. Kanske behöver du inget busskort? Då det inte är det bästa andrahandsvärdet på en bil kan det vara klokt att köpa en redan begagnad bil för att sedan kunna sälja av den när du vill ha en ny. Eller, att dela bil med andra.